Biletë 1-ditore falas

Nëse rezervoni me ne ndërmjet datave 01 shtator 2021 dhe 31 mars 2022, për të udhëtuar në Dubai nga 01 tetor 2021 deri me 31 mars 2022 do të keni të drejtë për një biletë shtesë 1-ditore Expo 2020 për çdo pasagjer në rezervimin tuaj. Përdorni biletën për të vizuar Expo 2020 në cilëndo ditë që zgjidhni.

Çfarë mund të shihni dhe të bëni në Expo 2020

192-country-pavilions

191 panaire të shteteve

Vizitoni shtetet tuaja të preferuara dhe përjetoni kultura të reja

 
60plus-live-shows-daily

Deri në 60 shfaqje live çdo ditë

Shikoni shfaqjet dhe eventet live të përditshme në Expo 2020

 
200-plus-restaurants

Mbi 200 restaurante

Kënaqni shijet tuaja dhe zbuloni një botë me shije të reja

 
Three-thematic-districts

Tre sektorë tematikë

Eksploroni sektorët e mundësisë, lëvizshmërisë dhe qëndrueshmërisë

192-country-pavilions

191 panaire të shteteve

Vizitoni shtetet tuaja të preferuara dhe përjetoni kultura të reja

60plus-live-shows-daily

Deri në 60 shfaqje live çdo ditë

Shikoni shfaqjet dhe eventet live të përditshme në Expo 2020

200-plus-restaurants

Mbi 200 restaurante

Kënaqni shijet tuaja dhe zbuloni një botë me shije të reja

Three-thematic-districts

Tre sektorë tematikë

Eksploroni sektorët e mundësisë, lëvizshmërisë dhe qëndrueshmërisë

Eksperiencë në bord

Relaksohuni në ulëset ergonomike dhe kënaquni me argëtimin e këndshëm në bordin e avionit tonë.
Shikoni eksperiencën tonë në bord.

Klasë e Biznesit

Rezervoni fluturime në klasën e biznesit dhe përjetoni një eksperiencë më të mirë udhëtimi..
Exploroni klasën tone të biznesit

Eksploroni Dubain derisa përjetoni Expo 2020

Explore-Dubai-as-you experience-Expo-2020

Eksploroni Dubain ndërsa vizitoni World Expo 2020 dhe përjetoni emocione dhe aventura në qytetin e artë. I njohur për mrekullitë e bëra nga dora e njeriut, ky oazë i kohëve moderne me teknologjinë perëndimore dhe stilin kozmopolitan të jetesës përmban arkitekturë dhe argëtim fenomenal, ku gjendet edhe ndërtesa më e lartë në botë – Burj Khalifa  dhe qendra tregtare më e madhe në botë – The Dubai Mall.

*Çmimet mund të ndryshojnë, mund të aplikohen tarifa shtesë për shërbime opsionale.

The browser you are using may not be compatible with our website.

Please upgrade to the latest version of Google Chrome, Mozilla Firefox,
Internet Explorer or download another web browser.